PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ A SLUNEČNÉ PRÁZDNINY
Jídelníček od: 22. 7. - 26. 7.2024
Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
VÝDEJ OBĚDŮ 11 – 13 HODIN
Pondělí
Polévka: Květáková (A: 1,9)
-
Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurkový salát (A: 1,3,7)
-
(A: )
-
Bezlepek: Květáková, Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, okurkový salát
(A: 3,7,9)
Svačinka: (A: )
Úterý
Polévka: Fazolová (A: 1,9)
-
Buchtičky s krémem, ovoce (A: 1,3,7)
-
(A: )
-
Bezlepek: Fazolová, Buchtičky s krémem, ovoce (A: 3,7,9)
Svačinka: (A: )
Středa
Polévka: Rybí minestrone (A: 1,4,9)
-
Hovězí španělský ptáček, dušená rýže, zelný salát (A: 1,3,10)
-
(A: )
-
Bezlepek: Rybí minestrone, Hovězí španělský ptáček, dušená rýže, zelný salát
(A: 3,4,9,10)
Svačinka: (A: )
Čtvrtek
Polévka: Špenátová (A: 1,3,9)
-
Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot (A: 1,3,7,9)
-
(A: )
-
Bezlepek: Špenátová, Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot
(A: 3,7,9)
Svačinka: (A: )
Pátek
Polévka: Kmínová s kapáním (A: 1,3,9)
-
Vepřový perkelt, těstoviny, tyčinka (A: 1,7,9)
-
(A: )
-
Bezlepek: Kmínová s kapáním, Vepřový perkelt, těstoviny, tyčinka (A: 3,7,9)
Svačinka: (A: )
Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 29.7. - 2.8. 2024
Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
VÝDEJ OBĚDŮ: 11 – 13 HODIN
Pondělí
Polévka: Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami (A: 1,9)
-
Krůtí svíčková na smetaně, kynutý knedlík, oplatek (A: 1,3,7,9 )
-
(A: )
-
Bezlepek: Hovězí vývar se zeleninou a těstovinami, krůtí svíčková na smetaně, kynutý knedlík, oplatek (A: 3,7,9 )
Svačinka: (A: )
Úterý
Polévka: Zeleninová s ovesnými vločkami (A: 1,7,9)
-
Asijská masová směs, jasmínová rýže, moučník (A: 1,3,6,9)
-
(A: )
-
Bezlepek: Zeleninová s ovesnými vločkami, asijská masová směs, jasmínová rýže, moučník (A: 3,6,7,9)
Svačinka: (A: )
Středa
Polévka: Frankfurtská (A: 1,7,9 )
-
Přírodní kuřecí plátek, opékané brambory, dip, kompot (A: 1,7)
-
(A: )
-
Bezlepek: Frankfurtská , přírodní kuřecí plátek, opékané brambory, dip, kompot
-
(A: 7,9 )
Svačinka: (A: )
Čtvrtek
Polévka: Čočková (A: 1,9)
1. Lazaně s boloňskou omáčkou, bešamelem a mletým masem, ovoce (A: 1,7,9)
2. (A: )
3. Bezlepek: Čočková, lazaně s boloňskou omáčkou, bešamelem a mletým masem, ovoce (A: 7,9)
Svačinka: (A: )
Pátek
Polévka: Hráškový krém s krutony (A: 1,7,9)
-
Losos s bylinkovým přelivem, vařené brambory, zeleninový salát (A: 4,7)
-
(A: )
-
Bezlepek: Hráškový krém s krutony , losos s bylinkovým přelivem, vařené brambory, zeleninový salát (A: 4,7,9)
Svačinka: (A: )
Změna jídelníčku vyhrazena
Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 5.8. - 9.8 2024
Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
VÝDEJ OBĚDŮ: 11 – 13 HODIN
Pondělí
Polévka: Rajská s rýží a bazalkou (A: 1,9)
-
Halušky se zelím a uzeným masem, moučník (A: 1,3)
-
(A: )
-
Bezlepek: Rajská s rýží a bazalkou, halušky se zelím a uzeným masem, moučník (A: 3,9 )
Svačinka: (A: )
Úterý
Polévka: Drožďová s noky (A: 1,3,7,9)
-
Medailonky z vepřové panenky s fazolkami na slanině, šťouchané brambory
(A: 1,9)
-
(A: )
-
Bezlepek: Drožďová s noky, medailonky z vepřové panenky s fazolkami na slanině, šťouchané brambory (A: 3,7,9)
Svačinka: (A: )
Středa
Polévka: Pórková (A: 1,9 )
-
Kuřecí plátek Bakony, tarhoňa, ovoce (A: 1,7,9 )
-
(A: )
-
Bezlepek: Pórková , kuřecí plátek Bakony, těstoviny, ovoce (A: 3,7,9 )
Svačinka: (A: )
Čtvrtek
Polévka: Mrkvovo – medová (A: 1,7,9)
1. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka, rajčatový salát (A: 1,3,7)
2. (A: )
3. Bezlepek: Mrkvovo – medová, smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka, rajčatový salát (A: 7,9)
Svačinka: (A: )
Pátek
Polévka: Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi (A: 1,3,7,9)
-
Mexický guláš (hovězí maso, hrášek, sýr), dušená rýže, ovoce (A: 1,7,9)
-
(A: )
-
Bezlepek: Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi, mexický guláš (hovězí maso, hrášek, sýr), dušená rýže, ovoce (A: 4,7,9)
Svačinka: (A: )
Změna jídelníčku vyhrazena
Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Seznam alergenů:
01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich)
09 Celer
10 Hořčice a výrobky z nich
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich
Stravné je možné uhradit následujícími způsoby:
- jednorázově, bezhotovostním příkazem z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka k 25. dni v měsíci.
- Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září na říjen apod. ).
Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně.
Každá úhrada musí mít tyto náležitosti:
- Číslo účtu (jídelna) - Variabilní symbol - Jméno strávníka – žáka, studenta apod. ve zprávě pro příjemce
Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.
Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)
Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod.
Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod.
Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.
Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová
Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01
|