Jídelníček od: 9.9. - 13.9. 2024 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí Polévka: Hrachová s krutony (A: 1,9)
Svačinka: Pudink, loupák, ovocný čaj (A: 1,7 )
Úterý Polévka: Kapustová (A: 1,9)
Svačinka: Chléb s plátkovým sýrem, ovoce, nápoj (A: 1,7 )
Středa Polévka: Bramboračka (A: 1,9 )
Svačinka: Chléb s máslem a vařeným vejcem, cherry rajče, ovocný čaj (A: 1,3,7 )
Čtvrtek Polévka: Jarní zeleninová (A: 1,9) 1. Kuřecí štěpánský závitek, bramborová kaše, zelný salát (A: 1,3,7,9) 2. Vepřová játra na slanině, rýže Basmati, zelný salát (A: 1,9) 3. Bezlepek: Jarní zeleninová, kuřecí štěpánský závitek, bramborová kaše, zelný salát (A: 6,9) Svačinka: Houska s barevnou pomazánkou ( tvaroh, kapie), melta (A: 1,7)
Pátek Polévka: Polévka z hlívy ústřičné (A: 1,9)
Svačinka: Rohlík s paštikovou pomazánkou, čaj, ovoce (A: 1,7 )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 16.9. - 20.9. 2024 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí Polévka: Rajčatová s rýží (A: 1,9)
Svačinka: Chléb s vaječnou omeletou a kečupem, sterilovaný okurek, čaj (A: 1,3,7,10)
Úterý Polévka: Hráškový krém s krutony (A: 1,7,9)
(A: 3,4,7,9) Svačinka: Jogurt, rohlík, nápoj (A: 1,7 )
Středa Polévka: Květáková (A: 1,9 )
Svačinka: Chléb s pomazánkou z taveného sýru, zelenina, ovocný čaj (A: 1,7 )
Čtvrtek Polévka: Hovězí vývar s těstovinou (A: 1,9) 1. Fazolový guláš s vepřovým masem, chléb, moučník (A: 1,3,7,9) 2. Salát z červené řepy, mozzarely a rukoly, tmavý rohlík, moučník (A: 1,3,7) 3. Bezlepek: Hovězí vývar s těstovinou, fazolový guláš s vepřovým masem, chléb, moučník (A: 3,9) Svačinka: Vánočka s máslem a džemem, kakao (A: 1,7)
Pátek Polévka: Zeleninová minestrone (A: 1,9)
Svačinka: Rohlík se šunkovou pěnou, zelenina, čaj (A: 1,7 )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen 02 Korýši 03 Vejce 04 Ryby 05 Podzemnice olejná (arašídy) 06 Sójové boby (sója) 07 Mléko 08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich) 09 Celer 10 Hořčice a výrobky z nich 11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14 Měkkýši a výrobky z nich Stravné je možné uhradit následujícími způsoby: - jednorázově, bezhotovostním příkazem z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka k 25. dni v měsíci. - Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září na říjen apod. ). Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. Každá úhrada musí mít tyto náležitosti: - Číslo účtu (jídelna) Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení. Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.) Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod. Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod. Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy. Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01
|