Jídelníček od: 18.11. - 22.11. 2024 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí Polévka: Rybí minestrone (A: 1,4,9)
Svačinka: Rohlík s cizrnovo – nutelovou pomazánkou, caro (A: 1,7 )
Úterý Polévka: Kmínová s kapáním (A: 1,3,7,9)
Svačinka: Chléb s rybí pomazánkou, zelenina, ovocný čaj (A: 1,4,7 )
Středa Polévka: Podzimní zeleninová (A: 1,9 )
Svačinka: Houska s barevnou pomazánkou (tvaroh, mrkev, paprika, pažitka), mléko (A: 1,3,7 )
Čtvrtek Polévka: Špenátová s vejci (A: 1,3,7,9) 1. Rizoto s krůtím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda (A: 1,7,9) 2. Těstovinový salát s tuňákem (A: 1,4,7) 3. Bezlepek: Špenátová s vejci, rizoto s krůtím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda (A: 3,7,9) Svačinka: Ovocné pyré, loupáček, nápoj (A: 1)
Pátek Polévka: Cibulová s krutony (A: 1,9)
Svačinka: Chléb s masovou pomazánkou, sterilovaný okurek, čaj s citronem (A: 1,3,10 )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 25.11. - 29.11. 2024 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí Polévka: Rajčatová s noky (A: 1,3,7,9)
Svačinka: Rohlík s paprikovo – tvarohovou pomazánkou, caro (A: 1,7 )
Úterý Polévka: Slovenská bílá fazolová (A: 1,9)
Svačinka: Chléb s vaječnou omeletou, kečup, sterilovaný okurek, čaj (A: 1,3,7,10 )
Středa Polévka: Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou (A: 1,3,7,9 )
Svačinka: Houska s máslem a uzeným sýrem, ovoce, mléko (A: 1,3,7 )
Čtvrtek Polévka: Hráškový krém se smaženým hráškem (A: 1,7,9) 1. Kuřecí plátek, vařené brambory, dušená zelenina, ovoce (A: 1,9) 2. Vepřové ledvinky na slanině, rýže Basmati, červená řepa, ovoce (A: 1,9) 3. Bezlepek: Hráškový krém se smaženým hráškem, kuřecí plátek, vařené brambory, dušená zelenina, ovoce (A: 7,9) Svačinka: Královský chléb s máslem a šunkou, zelenina, čaj s citronem (A: 1,7)
Pátek Polévka: Uzená s kroupami (A: 1,9)
Svačinka: Termix, rohlík, nápoj (A: 1,7 )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen 02 Korýši 03 Vejce 04 Ryby 05 Podzemnice olejná (arašídy) 06 Sójové boby (sója) 07 Mléko 08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich) 09 Celer 10 Hořčice a výrobky z nich 11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14 Měkkýši a výrobky z nich Stravné je možné uhradit následujícími způsoby: - jednorázově, bezhotovostním příkazem z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka k 25. dni v měsíci. - Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září na říjen apod. ). Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. Každá úhrada musí mít tyto náležitosti: - Číslo účtu (jídelna) Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení. Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.) Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod. Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod. Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy. Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01
|