Jídelníček od: 18.9. 2023 – 22.9. 2023
Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí:
Polévka: Rajčatová s rýží (A:1,9)
1. Halušky s kuřecím masem a kysaným zelím, celozrnné sušenky (A: 1,9)
2. Rýžový nákyp s broskvemi, celozrnné sušenky(A: 1,3,7)
3. Bezlepek: Rajčatová s rýží, halušky s kuřecím masem a kysaným zelím, rýžové chlebíčky (A: 9)
Svačinka: Chléb s vaječnou omeletou, kečupem, sterilovaným okurkem, čaj (A: 1,3,10)
Úterý:
Polévka: Hráškový krém s krutony (A: 1,7,9)
1. Smažená ryba, bramborová kaše, kompot (A: 1,3,4,7)
2. Kuskus se zeleninou a sýrem, kompot (A: 1,7)
3. Bezlepek: Hráškový krém s krutony, smažená ryba, bramborová kaše, kompot
(A:3,4,7)
Svačinka: Jogurt, rohlík, nápoj (A:1,7)
Středa:
Polévka: Houbová (A: 1,9)
1. Drůbeží masová směs na asijský způsob, jasmínová rýže, ovoce (A:1,9)
2. Hanácký salát (červené zelí, šunka, vejce, dresing), vícezrnné pečivo, ovoce (A: 1,3,7)
3. Bezlepek: Houbová, drůbeží masová směs na asijský způsob, jasmínová rýže, ovoce (A: 9)
Svačinka: Chléb s pomazánkou z taveného sýru, zelenina, ovocný čaj (A: 1,7)
Čtvrtek:
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou (A: 1,9)
1. Chilli con carne (fazole) s vepřovým masem, chléb (A: 1)
2. Květákovo – sýrové placičky, vařené brambory, ajvarový dip(A: 1,3,7)
3. Bezlepek: Zeleninová minestrone, chilli con carne (fazole) s vepřovým masem,
chléb (A: 9)
Svačinka: Vánočka s máslem a džemem, kakao (A: 1,7)
Pátek:
Polévka: Zeleninová minestrone (A: 1,9)
1. Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory, moučník (A:1,3,7,9)
2. Tagliatele s olivami, drcenými rajčaty, provensálským kořením a sýrem, moučník
(A: 1,3,7)
3. Bezlepek: Hovězí vývar s těstovinou a zeleninou, koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory, moučník (A: 3,7,9)
Svačinka: Rohlík se šunkovou pěnou, zelenina, čaj (A:1,7)
Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ LenkaKalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 25.9. – 29.9.2023
Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí:
Polévka: Kmínová s vejci a krupicí (A: 1,3,9)
1. Bratislavský krůtí plátek na smetaně, kynutý knedlík, ovoce (A: 1,3,7,9)
2. Brambory pečené ve slupce s nudličkami z uzeného masa,česnekový dip (A: 8)
3. Bezlepek: Kmínová s vejci a krupicí, bratislavský krůtí plátek na smetaně, kynutý knedlík, ovoce (A: 3,7,9)
Svačinka: Rohlík s máslem a tvrdým sýrem, zelenina, nápoj (A: 1,7)
Úterý
Polévka: Hrstková (A: 1,3,9)
1. Čevapčiči,vařený brambor, hořčice, cibule, tyčinka (A: 1,3,7,9)
2. Těstovinový salát s tuňákem, tyčinka (A: 1,4,7)
3. Bezlepek: Hrstková, čevapčiči, vařený brambor, tyčinka (A: 3,7,10)
Svačinka: Chléb s pomazánkou z červené čočky, ovoce, čaj (A:1,7,9,10)
Středa
Polévka: Květáková (A:1,7,9)
1. Vepřová cikánská pečeně, bulgur, salát (A:1,7,9)
2. Rybí karbanátky s uzeným sýrem, brambory s pažitkou, salát (A: 1,3,4,7,9)
3. Bezlepek: Květáková, vepřová cikánská pečeně, bulgur, salát (A: 3,7,9)
Svačinka: Croissant, melta, ovoce (A: 1,3,7)
Čtvrtek STÁTNÍ SVÁTEK
Polévka: (A:)
1. (A:)
2. (A:)
3. Bezlepek: (A:)
Svačinka: (A:)
Pátek
Polévka: Cibulačka s krutony (A: 1,9)
1. Kuřecí plátek sypaný šunkou a sýrem, bramborová kaše, kompot (A: 1,7)
2. Kološvárské zelí (vepřové maso,kysané zelí, rýže) (A: 1,3,7 )
3. Bezlepek: Cibulačka s krutony, kuřecí plátek sypaný šunkou a sýrem,
bramborová kaše,kompot (A: 7,9)
Svačinka: Jogurt, rohlík, nápoj (A: 1,7)
Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Seznam alergenů:
Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně.
Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.
Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)
Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod.
Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod.
Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.