Evidence třídního fondu

Vážení rodiče online evidence třídního fondu je od letošního školního roku vedena v Bakalářích. Návod pro mobilní aplikaci zde, pro přihlašování na PC zde.

Vánoční jarmark

V pátek 1. 12. 2023 proběhne na naší škole Vánoční jarmark. 

Pozvánka:   Vánoční jarmark

Obecné informace

Napsal Administrator. Publikováno v Jídelna

  

UPOZORNÉNÍ pro strávníky:

Od 1. dubna 2023 zvyšujeme ceny OBĚDŮ pro všechny strávníky školní jídelny. Tzn. včetně obědů pro cizí strávníky.

Žádáme strávníky o navýšení plateb. Děkujeme.

 

I. kategorie žáci  (7 -10 let)

běžná cena    29,- Kč (10%)                 plná cena 88,- Kč (15%)

Bezlepková strava:

plná cena       31,- Kč (10%)                plná cena  89,- Kč (15%)

svačinky Národní a 1. máje, 5. třída       21,- Kč

 

II. kategorie žáci  (11 - 14 let)

běžná cena     34,- Kč (10%)               plná cena   92,- Kč (15%)

Bezlepková strava:

běžná cena     36,- Kč (10%)               plná cena   94,- Kč (15%)

svačinky 5.třída           21,- Kč  (10%)

svačinky Jelínkova       26,- Kč  (10%)

 

III. kategorie žáci  (15 a více)

běžná cena     37,- Kč  (10%)               plná cena   96,- Kč (15%)

Bezlepková strava:

běžná cena     40,- Kč  (10%)               plná cena   99,- Kč  (15%)

Svačinky Jelínkova:      26,- Kč   (10%)

 

Cizí strávníci

běžná cena      96,- Kč  (10%)

běžná cena jídlonosič    96,- Kč (15%)

Bezlepková strava         99,- Kč  (10%)

Bezlepková strava jídlonosič      99,- Kč  (15%)

 

 

Zaměstnanci 

běžná cena       34,- Kč    (10%)      

plná cena          96,- Kč   ( 15%)

Bezlepková strava:

běžná cena        37,- Kč   (10%)

plná cena           99,-Kč    (15%) 

 

Školští senioři

běžná cena         37,- Kč    (10%)

Bezlepková strava:

běžná cena         40,- Kč    (10%)  

 

VSTUP do školní jídelny podléhá hygienickým předpisům.

KAŽDÝ  STRÁVNÍK je povinen použít dezinfekci na ruce před odběrem příborů a tácku.

Děkujeme za pochopení a vstřícnost.

  

Provoz školní jídelny od  1. září 2022 je v běžném provozu podle organizačního řádu ŠJ a platných aktuálních hygienických předpisů MZCR.

Žáci se stravují po ukončení výuky. Výdej obědů je v časových intervalech od 11,3o do 14,oo hod.
Výdej dopoledních svačinek je od 9,3o do 10,oo hod.
 
Cizí strávníci do jídlonosiče si oběd vyzvedávají v čase od 11,oo do 11,3o hod.
 
Cizí strávníci konzumující oběd v jídelně se stravuji v čase od 12,oo do 12,3o hod. a od 13,oo do 13,3o hod.
  
  
Informace na tel.č. 554255130 Konvičná Jana nebo 554255147 Čušková Renata

 

Vnítní řád školní výdejny

 

Vnitřní řád školní jídelny

 

Jídelní lístek

Napsal Administrator. Publikováno v Jídelna

                                            Jídelníček od: 27.11. - 1.12. 2023

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

 

 

Pondělí STÁVKA – NEVAŘÍ SE

Polévka: (A:)

  1. (A:)

  2. (A:)

  3. Bezlepek: (A:)

Svačinka: (A:)

 

Úterý

Polévka: OBJEV CHUTĚ SVĚTA – ŘECKO: FASOLADA (řecká fazolová polévka)

(A: 1,9)

  1. 1. Ryba pod peřinkou, bramborová kaše, salát z čínského zelí a pomerančem (A: 4,7)

  2. 2. Zeleninové lečo s sojovým masem, chléb(A: 1,3,6,9)

  3. 3.Bezlepek: OBJEV CHUTĚ SVĚTA – ŘECKO: FASOLADA (řecká fazolová polévka) Ryba pod peřinkou, bramborová kaše, salát z čínského zelí a pomerančem,(A:4,7,9)

Svačinka: Pudink, makový suk, nápoj (A: 1,7)

 

Středa

Polévka: Česneková s vejci a bramborem (A: 3,9)

  1. Vepřový vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík, ovoce (A: 1,3,7)

  2. Kuřecí nudličky na rozmarýnu s drcenými rajčaty, tagliatelle, ovoce (A:1,9 )

  3. Bezlepek: Česneková s vejci abramborem, vepřový vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík, ovoce (A: 3,7,9)

Svačinka: Rohlík s paprikovo – tvarohovou pomazánkou, bílá káva (A: 1,7)

 

Čtvrtek

Polévka: Pohanková (A: 1,9)

1. Znojemská roštěná, dušená rýže, zelný salát (A: 1,9)

2. Farmářský salát (zelenina, kuřecí maso,brambory, dresing) (A: 7)

3. Bezlepek: Pohanková, znojemská roštěná, dušená rýže, zelný salát (A: 9)

Svačinka: Chléb s tuňákovou pomazánkou, zelenina, mošt (A: 1,4,7)

 

 

Pátek

Polévka: Rajčatová s kapáním (A: 1,9)

  1. Přírodní kuřecí plátek, vařené brambory, dušená zelenina, ovoce (A: 1,9)

  2. Játra na slanině, dušená rýže, červená řepa, ovoce (A: 1,)

  3. Bezlepek: Rajčatová s kapáním, přírodní kuřecí plátek, vařené brambory, dušená zelenina, ovoce (A: 9)

Svačinka: Houska s pomazánkou z Nivy, ovoce, čaj s citronem (A: 1,7)

 

 

Každý den jsou připraveny nápoje J

ídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ

         

 

                                       Jídelníček od: 4.12. - 8.12. 2023

Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce

 

 

Pondělí

Polévka: Frankfurtská (A: 1,7,9)

  1. Rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda (A: 1,7,9)

  2. Losos se salátem z červené čočky,červené řepy a rukoly. pečivo (A: 1,4)

  3. Bezlepek: Frankfurtská, rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem, čalamáda

    (A:7,9 )

Svačinka: Chléb s hermelínovou pomazánkou, ovoce, nápoj (A: 1,7)

 

 

Úterý

Polévka: Květáková (A: 1,7,9)

  1. Vepřová pečeně na rozmarýnu, šťouchané brambory s cibulkou, Mikulášský balíček

    (A: 1,7,9)

2. Těstovinový salát Hawai ( těstoviny, kuřecí maso, ananas, zelenina, dresink)

Mikulášský balíček (A: 1,3,7)

3. Bezlepek: Květáková, vepřová pečeně na rozmarýnu, šťouchané brambory s cibulkou, Mikulášský balíček (A: 7,9)

Svačinka: Croissant, kakao (A: 1,7)

 

 

Středa

Polévka: Vývar s těstovinovými hvězdičkami (A: 1,3,9)

  1. Krůtí na způsob svíčkové, kynutý knedlík, ovoce (A: 1,7,9)

  2. Houbový kuba (kroupy, houby), ovoce (A: 1,9)

  3. Bezlepek: Vývar s těstovinou, krůtí na způsob svíčkové, kynutý knedlík, ovoce (A: 7,9)

Svačinka: Jogurt, rohlík, čaj (A: 1,7)

 

 

Čtvrtek

Polévka: Zeleninová minestrone (A: 1,9)

1. Kuřecí plátek sypaný šunkou a sýrem, bramborová kaše, kompot (A: 1,7,9)

2. Jáhelník s tvarohem, sušenými švestkami a vlašskými ořechy (A: 3,7,8)

3. Bezlepek: Zeleninová minestrone, kuřecí plátek sypaný šunkou a sýrem,

bramborová kaše, kompot (A: 7,9)

Svačinka: Chléb s pohankovou pomazánkou, sterilovaný okurek, ovocný čaj (A: 1,3,7)

 

 

Pátek

Polévka: Drožďová s noky (A: 1,3,7,9 )

1. Čočka na kyselo, vařené vejce, sterilovaný okurek, chléb, ovoce (A: 1,3,9,10)

2. Smažený celer, vařené brambory, tatarka, ovoce (A: 1,3,7,9)

3.Bezlepek: Drožďová s noky, čočka na kyselo, sázené vejce, sterilovaný okurek, chléb,       ovoce   (A: 3,9,10)

Svačinka: Houska s uzeným plátkovým sýrem, nápoj (A: 1,7)

 

 

 

Seznam  alergenů: 

01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen

02 Korýši

03 Vejce

04 Ryby  

05 Podzemnice olejná (arašídy)

06 Sójové boby (sója)

07 Mléko

08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para         o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich)

09 Celer

10 Hořčice a výrobky z nich

11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2

13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 Měkkýši a výrobky z nich

 Stravné je možné uhradit následujícími způsoby:

- jednorázově, bezhotovostním příkazem  z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v          měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka  k 25. dni v měsíci.

- Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu    trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni         předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září  na říjen apod. ).

Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. 

Každá úhrada musí mít tyto náležitosti:

- Číslo účtu (jídelna)
- Variabilní symbol 
- Jméno strávníka – žáka, studenta apod. ve zprávě pro příjemce 

Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení.

Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.)

Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 14:00 hod.

Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11,oo do 11,30 hod.

Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy.

Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová 

Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01