Jídelníček od: 3.3. - 7.3. 2025 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
JARNÍ PRÁZDNINY – VÝDEJ DO 13 HODIN
Pondělí Polévka: Kmínová s vejci a krupicí (A: 1,3,7,9)
Svačinka: (A: )
Úterý Polévka: Hrachová (A: 1,9)
Svačinka: (A: )
Středa Polévka: Zeleninová (A: 1,9 )
Svačinka: (A: )
Čtvrtek Polévka: Dýňová s krutony (A: 1,9) 1. Drůbeží ražniči, opečené brambory, dip (A: 1,9) 2. (A: ) 3. Bezlepek: Dýňová s krutony , drůbeží ražniči, opečené brambory, dip (A: 9) Svačinka: (A: )
Pátek Polévka: Vývar s těstovinou (A: 1,9)
(A: 3,9) Svačinka: (A: )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 10.3. - 14.3. 2025 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí Polévka: Drožďová s noky (A: 1,3,7,9)
Svačinka: Rohlík s taveným sýrem, melta (A: 1,7 )
Úterý Polévka: Selská (A: 1,7,9)
Svačinka: Chléb s trvanlivým salámem, kedluben, nápoj (A: 1,7 )
Středa Polévka: Cizrnová (A: 1,9 )
Svačinka: Termix, rohlík, čaj (A: 1,7 )
Čtvrtek Polévka: Zeleninová s jáhlemi (A: 1,9) 1. Vepřový plátek v rajčatové omáčce, těstoviny, ovoce/zelenina (A: 1,9) 2. Jarní palačinky (mrkev, meruňkový džem, vanilkový pudink) ovoce/zelenina (A: 1,3,7,9 ) 3. Bezlepek: Zeleninová s jáhlemi, vepřový plátek v rajčatové omáčce, těstoviny, ovoce/zelenina (A: 9) Svačinka: Chléb s rybí pomazánkou, zelenina, nápoj (A: 1,4,7)
Pátek Polévka: Česneková s bramborami (A: 1,3,9)
Svačinka: Houska s barevnou pomazánkou, ovoce, čaj (A: 1,7 )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Jídelníček od: 17. 3. - 21. 3. 2025 Jídla obsahují alergeny zapsané za názvem pokrmu v závorce
Pondělí Polévka: Frankfurtská (A: 1,9)
Svačinka: Obložený královský chléb (máslo, šunka, zelenina), mošt (A: 1,7)
Úterý Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a těstovinami (A: 1,3,9)
Svačinka: Jogurt, rohlík, nápoj (A: 1,7 )
Středa Polévka: Bramboračka s houbami (A: 1,9 )
Svačinka: Chléb s masovou pomazánkou, sterilovaný okurek, ovocný čaj (A: 1,7,10 )
Čtvrtek Polévka: Zeleninová minestrone (A: 1,9) 1. Koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory, ovoce/zelenina (A: 1,3,7) 2. Rybí placičky se sýrem, zeleninový salát, ovoce/zelenina (A: 1,3,4,7) 3. Bezlepek: Zeleninová minestrone, koprová omáčka s vařeným vejcem, vařené brambory, ovoce/zelenina (A: 3,7,9) Svačinka: Chléb s medovým máslem, caro (A: 1,7,9)
Pátek Polévka: Hrachová (A: 1,9)
Svačinka: Houska s pomazánkou z žervé, čaj s citronem (A: 1,7 )
Změna jídelníčku vyhrazena Každý den jsou připraveny nápoje
Jídla pro vás připravil kolektiv ŠJ Lenka Kalábová, ved. ŠJ
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek: p=pšenice, ž=žito, j=ječmen 02 Korýši 03 Vejce 04 Ryby 05 Podzemnice olejná (arašídy) 06 Sójové boby (sója) 07 Mléko 08 Skořápkové plody (mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu, pekanové ořechy, para o řechy, pistácie, makademie a výrobky z nich) 09 Celer 10 Hořčice a výrobky z nich 11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 12 Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentr. vyšších 10mg., ml./kg nebo l, vyjádřeno SO2 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj 14 Měkkýši a výrobky z nich Stravné je možné uhradit následujícími způsoby: - jednorázově, bezhotovostním příkazem z účtu. Nejlépe vždy nejpozději 20. dne v měsíci. Platba musí být připsána na účet strávníka k 25. dni v měsíci. - Trvalým příkazem (v libovolné bance), vlastník účtu si zadá u svého peněžního ústavu trvalý příkaz k platbě požadované částky stravného ve školní jídelně k 20.dni předchozího měsíce na následující měsíc (např. platba musí být 20.srpna na září, 20.září na říjen apod. ). Vyúčtování bude prováděno (přeplatky) vždy v měsíci lednu a červenci. Bude-li platba provedena ve stanoveném termínu, není nutné, aby byl ve školní jídelně předkládán doklad o zaplacení osobně. Každá úhrada musí mít tyto náležitosti: - Číslo účtu (jídelna) Pokud je platba prováděna v závěru kalendářního měsíce (např. 29. nebo 30. dne), je nutné, aby byl paní pokladní ve školní jídelně předložen doklad o zaplacení. Prosíme strávníky, aby si druhé výběrové jídlo objednávali s dvoudenním předstihem (např. ve čtvrtek na pondělí, v pondělí na středu apod.) Odhlášky obědů musí být provedeny včas. Je nutné odhlašovat se nejpozději den předem do 13:00 hod. Výdej obědů strávníkům v jídelně bude realizován každý den vždy od 11:30 do 14:00 hod. Výdej do jídlonosičů probíhá od 11:00 do 11:30 hod. Organizační a provozní řád ŠJ je umístěn na stránkách školy. Vedoucí ŠJ: Lenka Kalábová Školní jídelna ZŠ, ul. 1. Máje 30, Rýmařov 795 01
|